Quality dealer​

​Michelin kvalitetscertificering

​I mere end ti år har Michelin samarbejdet med dækforhandlere i hele Europa for at højne kvaliteten på arbejdet og status i branchen. Med årlig revision af eksterne selskaber sikres, at der anvendes de ”bedste metoder” i forbindelse med alt lige fra kundekontakt til miljøarbejde. Det betyder, at du som kunde hos en Michelin Quality Dealer kan forvente:

At kontakten er over standard.

At arbejdet udføres professionelt.

At maskiner og udstyr er i topstand.

At virksomheden tager ansvar i forhold til medarbejdere og miljø.

Kort sagt, dit oplagte valg ved køb af dæk

Som følge af en aftale med Michelin kvalitetscertificerer SGS dækværksteder. Certifikatet gives til dækspecialister, som lever op til høje krav til kompetence, kundepleje og arbejdsmiljø.

Formålet med Michelins kvalitetscertificering er at forbedre forbrugernes helhedsoplevelse af værkstedsbesøget samt personalets arbejdsmiljø.

For forbrugeren handler det om, at han eller hun skal mødes af et professionelt og kompetent personale med det rette udstyr til udførelse af dækrelateret service. Der skal også være gennemsigtighed, hvad angår priser på produkter og service – det vil sige, at kunden skal vide, hvad der indgår i prisen, som tydeligt skal fremgå.

​For personalet på certificerede værksteder betyder certificeringen, at strukturer og modeller for intern personalepleje formaliseres, at kundearbejdet skal gennemgå en tydelig proces for at garantere kvalitet og sikkerhed, og at der gives kontinuerlig uddannelse i dækteknologi, og i hvordan man mødes med kunden på en professionel måde.

Michelins certificering kan sammenlignes med en ISO-certificering for dækspecialister, hvor Michelin har fastlagt kriterierne. Med en officiel certificering udført af tredjemand vil Michelin højne værkstedernes og hele branchens status og sikre, at kvaliteten i vores produkter når ud til forbrugerne. Et forkert monteret eller afbalanceret dæk giver ikke din bil de rette præstationer og den rette sikkerhed.

SGS håndterer certificeringen og foretager årligt en kontrol for at sikre, at værkstederne fortsat lever op til de samme krav​

Dækgaragen ApS

Dunsbjergvej 22
​5900 Rudkøbing

CVR: 31178568

Telefon:
70 70 59 00

E-mail: 

info@dækgaragen.d​k

Åbningstider

​Mandag:

07.00-17.00​

​Tisdag:

07.00-17.00​

​Onsdag:

07.00-17.00​

​Torsdag:

07.00-17.00​

​Fredag:

07.00-15.00​

Lukket lørdag - søndag

Du kan nu booke online for skift af dine dæk